Gyakran feltett kérdések

1. Milyen szolgáltatásokat nyújtanak?

Hivatalos fordítás

Bizonyítvány fordítás

E-hiteles fordítás

Jogi szakfordítás keresethez, határozathoz

Műszaki szakfordítás

Üzleti szakfordítás

Önéletrajz fordítás

Teljes szolgáltatásválasztékunk a felső menüsorral érhető el.

2. Mennyibe fog kerülni a fordítás?

Szaknyelvtől függően 3,4 – 5,4 Ft / leütés (en-hu), 4,5 – 6,4 Ft / leütés (hu-en)

Nyomtatott, záradékolt fordítás (aláírással, pecséttel): Ft + Ft / oldal + külföldre postaköltség

E-hiteles dokumentum PDF-ként: Ft + Ft / oldal

Hivatalos formairatok fix árakon! Teljes árlista ezen a linken...

3. Hol érvényes a hitelesítés?

Záradékolt nyomtatott és e-hiteles dokumentumainkat eddig minden külföldi hatóság, hivatal és bíróság elfogadta, ill. egyszer sem támadták meg. A magyar hatóságok sok esetben csak az OFFI munkáját fogadják el, ezért a magyaroknál kérdezzen rá, hogy elfogadnak-e privát fordítóiroda által készített hivatalos dokumentumot (és hogy papíron kell vagy elektronikusan).

Az elektronikusan aláírt (e-hiteles) teljes bizonyítóerejű magánokiratok ugyanazzal a joghatással bírnak, mint a nyomtatott, lepecsételt, tollal aláírt dokumentumok, és az Európai Unió területén működő valamennyi hatóság köteles őket elfogadni.

4. Mikorra lesz kész a fordítás?

Erkölcsi bizonyítványokat, anyakönyvi kivonatokat általában már az ajánlatkérés napján lefordítjuk és megküldjük. Az iskolai bizonyítványokat (mennyiségtől függően) aznapi vagy másnapi teljesítéssel vállaljuk.

Egyéb fordítás esetén 7-8 oldal/nap sebességgel lehet számolni; felár ellenében lehetséges gyorsabb fordítás is, kapacitásaink határáig (16 oldal / nap).

5. Hogyan kapom meg a fordítást?

6. Hogyan fizethetek?

7. Mi az a Díjbekérő számla?

Egy előzetes számla, amelyet az előre fizetendő számlák biztonságosabbá tételére hoztak létre.

Az ügyfél egy cegnev@szamlazz.hu sémájú e-mail címről kap egy linket, melyet követve letölthető a díjbekérő számla PDF-ben. Szerepelnek benne a szolgáltató banki adatai is. A megrendelő átutalja a kért összeget (ha nem, semmilyen kötelezettsége nincs és a számlát sztornózzák). A szolgáltató elvégzi az egyeztetett munkát és átadja a terméket – itt: fordítást – a megrendelőnek. Végül a szolgáltató a díjbekérőt végleges számlává alakítja, amiről a felek e-mailben értesülnek.

A díjbekérő számla rendeltetése, hogy növelje a bizalmat az online szolgáltatások iránt, ezzel serkentve az online kereskedelmet. Ami évek óta elterjedt gyakorlat volt, az az elektronikus számlázás 2019-es kötelezővé tételével hivatalossá vált. Az olyan számlázórendszerek mint a szamlazz.hu eddig is képesek voltak díjbekérők kiállítására, de legkésőbb 2019 óta biztos, hogy az általuk számlázó cég hivatalosan bejegyzett vállalkozás.

8. Miért ezt a fordítóirodát válasszam?

9. Hogyan zajlik le egy megrendelés?

10. Mit tegyek most?

11. Felhívhatom Önöket?

H - V 9 és 21 óra között bármikor elér minket telefonon.

angol zászló német zászló