Szakfordító csapatunk

szakfordító

szakfordító

Német-, magyar- és orosztanár, Project Manager

Több, mint 30 éves tanítási tapasztalattal rendelkező tanár. Tanított egyetemeken, cégeknél, bankokban, biztosítóknál, a diplomáciában és magántanárként. Rengeteg Ausztriába, Németországba költöző magánszemélyt tanított németre - 6 évig Bécsben az éppen munkába-állókat.

szakfordító

Ghymes Petra

Magyar-német-angol konferenciatolmács, fordító, Quality Assurance

Petra a Testnevelési Egyetemen végzett testnevelő-edző alapszakon, majd rekreáció mesterszakon. 2014 óta dolgozik síoktatókent Ausztriában, Argentínában és Andorrában. 3 idegen nyelven beszél folyékonyan: németül, angolul és spanyolul. A 2018/19-es tanévben elvégezte a Műegyetem kétidegennyelvű (magyar-német-angol) konferenciatolmács képzését. Szakmai ismeretei: orvostudomány, Life Sciences, EU-jog, gazdaság, környezetvédelem.

szakfordító

Révész Ildikó

Német szakfordító, nyelvtanár, tolmács

Német gazdasági és jogi szakfordítóként Ildikó több, mint 20 éves tolmácsolási és fordítási tapasztalattal rendelkezik. Jogi, hivatali, gazdasági szövegek, biztosítási ügyek és cégek üzleti levelezésének fordítását végzi. Külkereskedelmi vállalatoknál és hatóságoknál tolmácsol. Céges nyelvoktatást is vállal.

szakfordító

szakfordító

Magyar-német-angol konferenciatolmács, német szakfordító, projektvezető

Szülővárosában, Budapesten és Bécsben járt német szakra. 10 évet töltött német nyelvterületen, németországi és svájci egyetemeken tanult médiadesignt, webdesignt. Professzionálisan 2009 óta fordít és tolmácsol. Bírósági, hatósági iratokat fordít ill. tolmácsol peres- és munkaügyekben, üzleti, kártérítéses, hagyatéki ügyekben. Hatékony és megbízható munkatárs, kiváló beszéd- és írásbeli stílussal.

angol zászló német zászló